Recente Tweets
Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Bedrijven
Facebook
Advies, Coaching en Training in communicatie en ontwikkeling
          Kindercoaching NLP coach Venlo Limburg kinderen kindercoach volwassenen burn-out overspannen hulp Sociaal emotionele problemen: •	Boze buien •	Negatief zelfbeeld •	Onzekerheid •	Controledwang •	Moeite met samen spelen, afstemmen op de ander  Angsten: •	Faalangst •	Spreekangst •	Verlatingsangst •	Verkeersangst •	Bang in het donker •	Dierenangst Psychosomatische klachten (niet medisch verklaarbaar): •	Buikpijn •	Hoofdpijn •	Oververmoeidheid •	(In)slaapproblemen •	Bedplassen Leren omgaan met hoogbegaafdheid: •	Anders zijn en voelen •	Perfectionisme •	Onderpresteren Taak- en werkhoudingsproblemen waaronder: •	Concentratieproblemen •	Gebrek aan doorzettingsvermogen •	Moeite met plannen, structureren Leren omgaan met hoogsensitiviteit Vol en druk hoofd  Niet naar school willen Traumatische ervaringen Negatieve gedachten over de toekomst Eetproblemen
 

Jij mag zijn wie je bent

Om te worden wie je bent

Maar nog niet kunt zijn

En je mag het worden op jouw manier

En in jouw tijd 

Anna Terruwe (1911-2004)

                     Like 2-act.nu op Facebook of volg ons op Pinterest