Recente Tweets
Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Bedrijven
Facebook
Werkwijze jongeren

Op het gebied van psychosociale begeleiding werken we voornamelijk met technieken vanuit NLP (neurolinguïstisch programmeren), technieken uit het oplossingsgericht werken en afhankelijk van de hulpvraag wordt EMDR toegepast. Het is het allerbelangrijkste dat we aan de slag gaan op een manier die jij prettig vindt, jij bepaalt wat het beste bij jou past. 

In de eerste sessie vindt een intake plaats en wordt het doel van de begeleiding verkend. We gaan samen op zoek naar wat jij graag wil bereiken. Tijdens de intake wordt de nadruk minder op het probleem zelf gelegd en meer op het formuleren van een te bereiken doel (veranderwens). In de volgende sessies werken we aan jouw doel(en) en zoeken we samen naar manieren en oplossingen om het doel te bereiken.

Gemiddeld zijn zes à acht sessies nodig om aan een doel op een bepaald gebied te werken. Naar aanleiding van de eerste sessie wordt samen met jou een inschatting gemaakt van het vervolg. Tussentijds heb je de mogelijkheid om via mail vragen te stellen of dingen te bespreken.

De basis is dat het klikt tussen ons, het moet voor jou goed voelen om samen aan de slag te gaan. Stuur ons gerust een bericht of bel als je eens kennis wilt maken of meer informatie wilt. Je kunt ook hier het contactformulier invullen als jij het prettiger vindt dat wij contact met jou zoeken.