Recente Tweets
Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Bedrijven
Facebook
Jongeren

In de leeftijd van 12 totdat je volwassen bent, maak je een hele ontwikkeling door. Niet alleen in je lijf gebeurt een heleboel, maar ook in je geestelijke ontwikkeling maak je hele sprongen. Dan kan het voorkomen dat je het lastig vindt om met bepaalde dingen om te gaan. Dit kan zo ver gaan dat je zelf niet meer ziet hoe je je problemen kunt oplossen.

Dan is het fijn om iemand van buitenaf in te schakelen die samen met jou gaat zoeken hoe jij jouw kwaliteiten en mogelijkheden in kan zetten om weer de regie over je eigen leven te krijgen. Dit kan één gesprek zijn, maar kan ook een langer traject zijn. Dit is afhankelijk van waar je mee te maken hebt en ook van je eigen motivatie om aan jouw doelen en dromen te werken. In hoeverre ben jij bereid om je eigen leven weer ter hand te nemen en je zaken op orde te brengen? Als jongerenbegeleider wil ik je helpen stilstaan bij de wijze waarop je invulling geeft aan je leven. We bekijken samen welke keuzes en prioriteiten het beste zijn voor jouw leven en hoe we er samen voor kunnen zorgen dat jij weer lekker in je vel zit.

Jij staat centraal!

In onze sessies sta jij centraal. Alles wat er tussen ons besproken wordt blijft ook tussen ons. Ouders kunnen betrokken worden in het traject maar alleen als jij zelf aangeeft dat dat belangrijk is. We zullen nooit zonder dat met jou te bespreken contact opnemen met jouw ouders, school, etc. Hier kan van afgeweken worden op het moment dat er bij jou een levensbedreigende situatie voordoet. In die gevallen zijn we verplicht om je ouders in te lichten, we bespreken dat wel altijd eerst met jou. In alle andere gevallen bepaal jij wat belangrijk is voor anderen om te weten, eventueel kunnen we dit dan samen met hen bespreken.

De basis is dat het klikt tussen ons, het moet voor jou goed voelen om samen aan de slag te gaan. Stuur ons gerust een bericht of bel als je eens vrijblijvend kennis wilt maken of meer informatie wilt. Je kunt ook hier het contactformulier invullen als jij het prettiger vindt dat we contact met jou zoeken.